Практичний курс китайської мови мови, Карпека Д.О., 2023

Практичний курс китайської мови мови, Карпека Д.О., 2023.

Даний підручник призначається для україномовних студентів вищих навчальних закладів, які починають вивчати китайську мову з нуля, і відповідає програмі перших трьох семестрів навчання китайській мові для мовних спеціальностей у якості основної іноземної мови. Мета посібника — виробити у студентів навички вільного спілкування, сприйняття неспеціалізованого мовлення на слух та читання текстів середнього рівня складності. Для студентів філологічних та лінгвістичних вузів та факультетів, а також для всіх, хто цікавиться практичним вивченням китайської мови.

Практичний курс китайської мови мови, Карпека Д.О., 2023


Китайська мова.
Китайська мова – мова народу хань. Офіційна мова Китайської Народної Республіки, Китайської Республіки (також відомої як Тайвань), Сінгапуру, одна з шести офіційних та робочих мов ООН. Крім цього, китайська мова поширена в місцях компактного проживання китайської діаспори: в Брунеї, Великій Британії, В’єтнамі, індонезійських островах Яві та Балі, Замбії, Італії, Камбоджі, Канаді, Лаосі, Лівії, Маврикії, півострівній Малайзії, Мозамбіку, Монголії, Німеччині, азійській частини Росії, Сінгапурі, США, Таїланді та Франції. Посідає перше місце у світі за кількістю мовців, що перевищує 1,3 мільярда осіб.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Практичний курс китайської мови мови, Карпека Д.О., 2023 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-26 23:55:16