Алгебра, 7 клас, 1 частина, Наумова М.В., 2019

Алгебра, 7 клас, 1 частина, Наумова М.В., 2019.

Фрагмент из книги:
В один магазин привезли 250 кг яблук, а в другий - 290 кг. Коли з першого магазину продали на 25% яблук більше, ніж з другого, то в другому магазині залишилося в 2 рази більше яблук, ніж у першому. Скільки яблук було продано в кожному магазині?

Алгебра, 7 клас, 1 частина, Наумова М.В., 2019


Примеры.
З пункту А в пункт В вийшов товарний потяг. Через 2 год в тому ж напрямку вийшов швидкий потяг, швидкість якого на 30 км/год більша, ніж товарного. Через 10 год після виходу він, обігнавши товарний потяг, знаходився від нього на відстані 220 км. Знайдіть швидкість товарного потяга. (Для цього заповніть пропуски, складіть рівняння за умовою завдання і розв'яжіть його.)

Швидкий потяг проходить 60 км за годину, а пасажирський - 40 км. Знайдіть відстань між містами, якщо швидкий потяг долає цю відстань на 2 год швидше, ніж пасажирський. (Внесіть відсутні дані в таблицю, складіть за умовою задачі і запишіть рівняння та розв'яжіть його.)

Вiд двох пристаней, відстань між якими становить 35 км, назустріч один одному рухаються два катери. Катер, що йде за течією і має власну швидкість 16 км/год, йшов до зустрічі 1,5 год, а катер із власною швидкістю 18 км/год плив до зустрічі 0,5 год. Знайдіть швидкість течії річки. (Для цього заповніть пропуски, складіть рівняння за умовою завдання і розв'яжіть його.)



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Алгебра, 7 клас, 1 частина, Наумова М.В., 2019 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-18 23:11:47