Готуємось до державної підсумкової атестації ЗНО з математики, Посібник для вчителя, Старова О.О., Маркова I.В., 2008

Готуємось до державної підсумкової атестації ЗНО з математики, Посібник для вчителя, Старова О.О., Маркова I.В., 2008.

  Пропонований посібник стане у пригоді вчителю, який готує учнів для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, складання державної підсумкової атестації.
Книга містить методичні рекомендації щодо організації систематичного повторення найважливіших тем шкільного курсу з математики, усні та письмові вправи, тестові завдання, відповіді та розв’язання до них.
Перевагою посібника є те, що він створений педагогами-практиками, які брали безпосередню участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, на основі аналізу типових помилок та досвіду підготовки учнів і вчителів до цього нового й складного іспиту.

Готуємось до державної підсумкової атестації ЗНО з математики, Посібник для вчителя, Старова О.О., Маркова I.В., 2008

ПЛАНІМЕТРІЯ.
Оскільки планіметрія — це основа для вивчення стереометрії, то без ґрунтовних знань властивостей плоских фігур умінь розв'язувати трикутники знаходити площі фігур тощо, розв язувати стереометричні задачі на обчислення неможливо

План повторення теми
1 Кути
2 Коло
3 Трикутники
4 Чотирикутники
5 Многокутники
6 Декартові координати, вектори на площині

Методичні рекомендації щодо організації повторення теми.
Розпочати повторення теми «Планіметрія» можна вже з перших уроків геометрії в 11 класі Методика організації повторення залежить від рівня навчальних досягнень учнів наявності чи відсутності окремих прогалин в їхніх знаннях Отже вчитель на свій розсуд планує на кож ний урок проведення етапу повторення.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Готуємось до державної підсумкової атестації ЗНО з математики, Посібник для вчителя, Старова О.О., Маркова I.В., 2008 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Готуємось до державної підсумкової атестації ЗНО з математики, Посібник для вчителя, Старова О.О., Маркова I.В., 2008 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-28 23:22:21