Збiрник завдань для державноi пiдсумковоi атестацii з математики 9 клас, Бурда М.I., Вашуленко О.П., Прокопенко Н.С., 2010

Название: Збiрник завдань для державноi пiдсумковоi атестацii з математики 9 клас.

Автор: Бурда М.I., Вашуленко О.П., Прокопенко Н.С.
2010

    Посібник «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» призначений для проведення державної підсумкової атестації з математики в дев'ятих класах загальноосвітніх навчальних закладів. Він містить 30 варіантів атестаційної роботи, кожний з яких складається з чотирьох частин.

Збiрник завдань для державноi пiдсумковоi атестацii з математики 9 клас. Бурда М.I., 2010




Пояснювальна записка
.
  Збірник призначений для проведення підсумкової державної атестації з математики в дев'ятих класах загальноосвітніх навчальних закладів.

  Зміст завдань відповідає діючій програмі для загальноосвітніх навчальних закладів га програмі для шкіл, ліцеїв і гімназій з поглибленим вивченням математики.

    Посібник «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» містить 80 варіантів атестаційних робіт.
Кожен варіант атестаційної роботи складається з чотирьох частин, які відрізняються за складністю та формою тестових завдань.
У першій частині атестаційної роботи пропонується 12 завдань з вибором однієї правильної відповіді (8 завдань з алгебри і 4 завдання з геометрії*).

   Для кожного тестового завдання з вибором відповіді подано чотири варіанти відповіді, з яких тільки один правильний. Завдання з вибором відповіді вважається виконаним правильно, якщо в бланку відповідей указана тільки одна літера, якою позначена правильна відповідь (зразок бланка і правила його заповнення наведено в кінці книги). При цьому учень не повинен наводити будь-які міркування, шо пояснюють його вибір.


Зміст
Пояснювальна записка
Розділ І
Розділ II
Зразок бланка відповідей.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Збiрник завдань для державноi пiдсумковоi атестацii з математики 9 клас, Бурда М.I., Вашуленко О.П., Прокопенко Н.С., 2010 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Збiрник завдань для державноi пiдсумковоi атестацii з математики 9 клас. Бурда М.I., Вашуленко О.П., Прокопенко Н.С., 2010 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-29 00:50:45