Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012

Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012.

   Посібник «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» призначений для проведення державної підсумкової атестації з математики в дев’ятих класах загальноосвітніх навчальних закладів, а також перевірки знань та вмінь учнів протягом навчального року. Він містить 30 варіантів атестаційних робіт, кожний з яких складається із чотирьох частин.

Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012

Примеры.
Відстані від центра кола, вписаного у прямокутну трапецію, до кінців більшої бічної сторони дорівнюють 12 CM і 16 см. Знайдіть площу круга, який обмежений цим колом.

Автобус запізнювався на 12 хв. Щоб прибути вчасно за 90 км від пункту призначення він збільшив швидкість на 5 км/год. За який час мав проїхати автобус 90 км за розкладом?

Центр кола, яке дотикається катетів прямокутного трикутника, належить гіпотенузі цього трикутника. Знайдіть радіус кола, якщо його центр ділить гіпотенузу на відрізки завдовжки 15 см і 20 см.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-16 00:51:42