Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012

Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012.

   Державна підсумкова атестація з математики у 9-х класах проводитиметься у формі інтегрованої письмової роботи з алгебри та геометрії за навчальним посібником «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Істер О. С., Глобін О. І., Комаренко О. В. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012), що міститиме у собі 30 варіантів атестаційних робіт, кожен з яких складатиметься з чотирьох частин, що відрізняються за складністю та формою завдань. Зміст усіх завдань відповідає чинній програмі для загальноосвітніх навчальних закладів та програмі для шкіл, ліцеїв і гімназій з поглибленим вивченням математики.

Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012

Примеры.
Автобус запiзнювався на 12 хв. Щоб прибути вчасно за 90 км вiд пункту призначення вiн збiльшив швидкiсть на 5 км/год. За який час мав проiхати автобус 90 км за розкладом?

Вiдстанi вiд центра кола, вписаного у прямокутну трапецiю, до кiнцiв бiльшоi бiчноi сторони дорiвнюють 12 см i 16 см. Знайдiть площу круга, який обмежений цим колом.

Центр кола, яке дотикаеться катетiв прямокутного три-кутника, належить гiпотенузi цього трикутника. Знай-дiтъ радiус кола, якщо його центр дiлить гiпотенузу на вiдрiзки завдовжки 15 см i 20 см.

Довжина вiдрiзка АВ = 84 см. На вiдрiзку дано точку М, що подiляе його на два вiдрiзки, причому AM менший за ВМ у 3 рази. Знайдiть довжину вiдрiзка ВМ.
А) 28 см;
Б) 42 см;
В) 56 см;
Г) 63 см.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012 - pdf - depositfiles.

Скачать книгу Математика, Збірник завдань для ДПА, 9 клас, Істер О.С., Глобін О.І., Комаренко О.В., 2012 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-24 00:44:11